Ideeën waar je mee door kan

De veerkracht en ideeënrijkdom van uw eigen organisatie staat garant voor goede overlevingskansen in een onzekere toekomst. Ontdek hoe een DutchBrainstorm Sessie die rijkdom voor u kan delven.

Onze gestructureerde aanpak garandeert resultaat en kwaliteit.


Professionele procesbegeleiding

Onze ervaring op het gebied van het beheersen en aansturen van creatieve processen is het vertrekpunt voor  een waardevolle output. En afhankelijk van het onderwerp zetten we extra specialistische expertise in.


Direct resultaat

Het inschakelen van DutchBrainstorm is eenvoudig, laagdrempelig en voordelig.

Zo is er al een brainstormsessies voor 2-4 personen inclusief mindmap-rapportage voor € 495,-.

Spin-offs

Een goed idee is, mits juist herkend,  vaak snel geboren. De tijd van de 'good-old' ideeënbus lijkt echter lang vervlogen. Daarom ontwikkelt DutchBrainstorm een eigentijdse oplossing.

Communiceren in de tijdgeest

Digitaal is in, analoog uit! Althans zo lijkt het. Maar niets is minder waar, want communiceren blijft communiceren. De inhoud verandert zelden, de vorm (te) vaak.

DutchBrainstorm op de werkvloer

Om de stroom aan goede ideeën ook op de werkvloer te ondersteunen concipieert DutchBrainstorm een eigen(tijdse) app: de digitale Ideeënbus 2.0, exclusief voor uw bedrijf! Gekoppeld aan een virtuele winkel biedt deze app tevens een uitgekiend beloningssyteem. En we passen de inhoud natuurlijk geheel op uw specifieke wensen en behoeften aan.

Workshops

Een DutchBrainstorm sessie wordt nog effectiever en waardevoller als we de deelnemers vooraf trainen. We delen dan onze know-how in een aantal specifieke DutchBrainstorm workshops.

Enkele voorbeelden

Workshop Selecteren: over het kiezen van de juiste onderwerpen, participanten, plaats en timing.

Workshop Creatie: over het beheersen van creatieve processen, werken met modellen, methodieken en practicum.

Workshop Vragen: over de interactie en beheersing van groepsprocessen en het durven te vragen.


Tailor-made of confectie

Onze workshops worden regelmatig volgens een vast rooster en op een centrale locatie gegeven. Natuurlijk kunnen we ook hier op verzoek maatkleding leveren.