Fred Wieringa

Graag wil ik mij even voorstellen. Na mijn middelbare schoolopleiding, H.B.S.-B, zette ik mijn eerste schreden op het reclamepad aan klantenzijde (achtereenvolgens): Nationale Nederlanden, Sphinx, DSM, Philips en Vedior. De benodigde vakkennis werd in de avonduren bijgespijkerd: Academie van Beeldende Kunsten, NIMA-A, NIMA-B, Reklame 1 en Reklame 2. Na de klantenkant was de bureauzijde een logisch vervolg: o.a. Bridge, bureau voor actiemarketing. Inmiddels ben ik alweer meer dan 20 jaar met mijn eigen bureau, Communication + Action = Business, actief.

Flexibel en financieel overzichtelijk

Of het nu om een project, een advisering of een tijdelijke vervanging gaat, u kunt bij mij altijd rekenen op flexibiliteit en overzichtelijkheid. Tegen een aantrekkelijk uurtarief (voor langlopende  projecten maken we specifieke beloningsafspraken) koopt u de kwaliteit in die uw project verdient. Door de werkwijze van fixed-prices en fixed-targets weet u altijd waar u aan toe bent. Geen vervelende verrassingen achteraf dus!Bel 0651507456 of mail contact

Projecten, adviseringen en vervangingen

Door mijn uitgebreide ervaring;

     •     aan zowel klanten- als bureauzijde

     •     op het gebied van zowel diensten als producten

     •     gericht op consumenten of bedrijven.

ben ik  op het communicatieterrein van alle markten thuis en daardoor direct operationeel. Ik heb aan een half woord genoeg en kan ik dus direct voor u aan de slag!


Gewend aan het werken  in grote en kleine organisaties, zowel leidinggevend als uitvoerend, vind ik snel mijn weg en bereikt u met mij direct resultaat.